Lesgeven is mijn passie
De Werkvloer werkt gewoon
WerkvloerDocentenLocatiesTrajectenBOWKlachtenreglement

Docenten

Onze docenten

Wij werken uitsluitend met bevoegde en gekwalificeerde docenten. Daarnaast kunnen zij zich goed verplaatsen in onze cursisten, bieden een luisterend oor en daar waar nodig ondersteunen zij onze deelnemers; ook op andere gebieden dan alleen het leren van de Nederlandse taal!

Wat maakt het werken bij Werkvloer zo leuk voor docenten?

Saskia

"De projecten bij Werkvloer zijn erop gericht dat mensen aan het werk kunnen en dat zij zich in hun werk ontwikkelen. Dat maakt dat het training en cursus geven bij Werkvloer mij voldoening geeft, omdat ik een concrete bijdrage lever aan mensen die hun toekomst in Nederland (beter) willen vormgeven.

Dat er veel verschillende projecten zijn waarbij de duur, de inhoud en de context van de trainingen enorm kunnen verschillen, maakt het werk afwisselend. En juist omdat al die verschillende projecten één gemene deler hebben; de enthousiaste en leergierige deelnemers maakt dat het werken bij Werkvloer soms echt tot een feestje."

Alda

"Het is altijd mensenwerk, iedere dag bestaat uit leuke nieuwe uitdagingen en helpen we mensen een stukje verder op weg in de Nederlandse cultuur en samenleving. 

Niet alleen door het leren van de taal, ook door met ze in gesprek te gaan over het leven en wonen in Nederland.

Wij helpen, daar waar nodig, ook met individuele vragen en zoeken samen naar oplossingen.

Kortom: werken bij Werkvloer is leuk omdat het gaat om de mens in zijn totaliteit, waar de Nederlandse taal een onderdeel van uit maakt!"

Bouke

"Ik werk met veel plezier binnen Werkvloer. Het lesgeven aan statushouders geeft me veel voldoening. Ze zijn erg gemotiveerd, durven te vragen en zijn niet snel tevreden met een antwoord. Ze blijven mij continu uitdagen en ook ik leer van hen. Ik zou het iedereen een keer gunnen/aanraden om bij mij in de les te komen zitten. Niet omdat ik zo een geweldige docent ben, maar omdat de deelnemers de les zo geweldig maken."

 

Peter

"In de tijd dat ik bij Werkvloer werk, valt het mij steeds meer op dat mensen zo veel ambities hebben; ik ben er trots op dat ik hier mijn steentje aan bij mag en kan dragen."