Trots op mijn afgeronde MBO studie
De Werkvloer werkt gewoon
MBOTaalCursussen

MBO

Werkvloer BV biedt een diversiteit aan MBO opleidingen voor o.a. de Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. Wij bieden dit op verschillende niveaus aan en met verschillende uitstroommogelijkheden (BBL 1 t/m 3)

De opleidingen die Werkvloer BV verzorgt, hebben allen het BBL karakter. De medewerker/leerling werkt bij een organisatie binnen de branche. Daar wordt hij tijdens de uitvoering van het beroep onderwezen en begeleid in zijn leer- en ontwikkelingsproces. 

Werkvloer BV werkt landelijk!

Dit betekent dat onze ervaren en deskundige docenten naar de organisatie of werklocatie komen, om de leerlingen dichtbij huis en/of de werkplek te onderwijzen en begeleiden. 

Het aanbod van de opleidingen gebeurt in nauwe samenwerking met Gilde Opleidingen. 

Na het voltooien van een van deze opleidingen ontvangt de medewerker/leerling een erkend en geaccrediteerd MBO-diploma, waarna hij bekwaam is voor het beroepsveld. Ook kan de medewerker/leerling met het diploma doorstromen naar een van de opleidingen op een hoger kwalificatieniveau.

Vragen?

Een cursus kan voor uw medewerker(s) op maat worden samengesteld. Voorafgaand aan een cursus zullen wij uw wensen voor de cursus samenvatten, het lesmateriaal met u doornemen en de medewerker(s) uitnodigen voor een voortraject met intakegesprek en taaltoets, om een startniveau te bepalen.

Heeft u over een van deze cursussen vragen? Neemt u vrijblijvend contact op met de Werkvloer.